Apartmani Candela smješteni su na prekrasnoj privatnoj plaži. Topli dom naših apartmana nudi savršen spoj lokacije, intimnosti, odmora i rekreacije. Savršeni su za obiteljski odmor sa prekrasnom privatnom plažom koju okružuje hladovina kao i avanturiste željne morskih i planinarskih atrakcija.

Apartamani su izrađeni isključivo za udobnost, opuštanje i eleganciju uzimajući klasične materijale prirode, miješajući ih sa suvremenim stilom s nakanom da iskoristite sunčevo svjetlo i miran pogled na more.

Prirodna ljepota i naši apatmani zadovoljavaju luksuzan smještaj visoke klase uz prekrasnu privatnu plažu. Naći ćete mnogo načina da uživate ovdje uz našu ponudu pića dobrodošlice, kulturnog turizma, avanturizma, penjanje na stijenama, šetnja prirodom, rafting, vožnja kanuima, biciklizam, posjet špiljama i Nacionalnom parku Paklenica, vožnja vodenim jet skijem, surfanjem na dasci, paint ballom i mnogo drugih aktivnosti.

Apartmani Candela nude punu uslugu i više od toga. Mogućnost doručka na upit, večera uz obiteljsko okruženje, ponuda roštilja koji gosti mogu samostalno koristiti, korištenje jet skija, kanu, kaića, bicikala, daske za surfanje. Na samo nekoliko minuta od nas blizina je restorana sa domaćom hranom, trgovina, benzinska postaja, ambulata, pošta, ljekana i mnogo toga.

Kod nas možete doći svojim automobilom kao i drugim prijevoznim sredstvima. Ukoliko dolazite zrakoplovom u zadarsku zračnu luku, autobusom ili vlakom, ljubazni domaćini će vas dočekati i povesti svojim automobilom do vašeg odredišta.
Postoji toliko toga za vidjeti i učiniti.

  • Ljekarna 1200 m
  • Trgovina 600 m
  • Benzinska postaja 2000 m
  • Restorani 500 m
  • Ambulata 2000 m

Pogledajte video:

Apartman 1

Apartman broj 1 nudi dvije spavaće sobe sa ukupno četiri ležaja od koje jedna može biti dj...

Pogledaj apartman »

Apartman 2

Apartman broj 2 nudi dvije spavaće sobe sa ukupno četiri ležaja od koje jedna može biti dje...

Pogledaj apartman »

Apartman 3

Apartman broj 3 nudi jednu sobu sa ukupno tri ležaja, opremenljenu kuhinju i blagavaonicu sa ...

Pogledaj apartman »

Apartman 4

Apartman broj 4 nudi dvije spavaće sobe sa ukupno četiri ležaja od koje jedna može biti dj...

Pogledaj apartman »

Apartman 5

Prostrani apartman broj 5 nudi jednu spavaću sobu sa ukupno četiri ležaja od koje jedna mo...

Pogledaj apartman »

Apartman 6

Veliki apartman broj 6 nudi jednu spavaću sobu sa ukupno četiri ležaja od koje jedna može ...

Pogledaj apartman »

Gore

Copyright Apartmani Candela @2013